Met het brede assortiment aan elektronische spullen bieden we alle soorten accessoires en gereedschappen voor thuis, op kantoor en mobiel.

Van gebruikershandleidingen tot geavanceerde handleidingen voor probleemoplossing, al onze elektronische producten worden geleverd met een één-op-één klantenservice.

Als uw computer bijvoorbeeld crasht, kunt u ons eenvoudig om 12.45 uur (EZ) bellen en beginnen met het oplossen van problemen – gratis! Of u heeft een aankoop gedaan van de beste kerstverlichting in Oekraïne en moet deze bij de koper laten bezorgen. U kunt ons bellen om ons uw exacte locatie te laten weten, dan regelen wij hetzelfde. Het enige dat belangrijk is, is dat je nergens anders heen hoeft. Behalve op uw computer.

Dus op uw internetverbinding hebben we een gerichte selectie van elektronische producten. Als u bijvoorbeeld draadloze hi-tech draadloze overdrachtstools bij ons koopt, kunt u er zeker van zijn dat u de beste klantenservice op internet krijgt, omdat de service gratis is!

Onze site is de enige toegewijde elektronische winkel in Oekraïne! In onze winkel vindt u alles wat u zocht: gebruikershandleidingen, die u alle nodige informatie over een specifiek product kunnen geven; een ruime keuze aan gereedschappen, accessoires en kabels; gratis online technische ondersteuning; nieuwe producten aangekondigd, evenals de oude!

Met de opkomst van internet en van de mobiele telecommunicatietelefoons hebben onze klanten minder last van de kosten van (bedrade) communicatie. Onze prijzen zijn veel goedkoper dan de prijzen van andere winkels. Nooit eerder was een winkel zo makkelijk te vinden en te shoppen!

Aan de andere kant is onze multifunctionele speciale website voor e-telefoonwinkels één grote winkelwebsite met producten, accessoires en accessoires. Dit is de enige winkel op het grondgebied van Oekraïne die alle mogelijke telefoondiensten aanbiedt: internationale spraakcommunicatie inclusief interlokale telefoon, fax, fax kopiëren/verzenden, elektronisch dicteren, internetchat, inclusief virtuele accounts, en zo ongeveer alles wat u kunt doen vooraan, thuis of op de aanstaande plaats.

Deze website biedt ook internationale telefoonkaarten die nu via internet beschikbaar zijn.

We bieden onze klanten ook een ruime keuze aan kredietaanbieders en betaalinstrumenten. Op basis van de aanbevelingen van onze klanten, zijn de mogelijkheden die we te bieden hebben ingebouwd in onze website vanaf het moment dat u zich aanmeldt.

Dus als u uw boodschappen op een gemakkelijke, handige en probleemloze manier wilt doen, ofwel (a) op uw mobiele telefoon, (b) ons naar uw computer brengen, of (c) online via internet, staan ​​wij klaar om u u van dienst zijn. Wij geven uiting aan onze aanvaarding om u van dienst te zijn in al uw zakelijke activiteiten!