Geeft u de voorkeur aan uw lokale 'brick and mortar'-stijl in vergelijking met de internetstijl? (Voorbeeld Amazon.com versus eBay).

Waarom verkies je de ene stijl boven de andere?

Wat vind je het meest essentieel? (Voorbeeld van uw manier van leven versus wat nieuw is, enz.)

Welke waarde hecht je aan deze of gene stijl?

Hoe gebruik je het? (Voorbeeld hier uw kantoormeubilair deze sessie etc)

Wat heb je onlangs ontdekt? Dit is belangrijk omdat je dit aan het leren bent, je zult je mentor willen vragen hoe je dit hebt geleerd.

Welke andere stijlen hebben je favorieten met je gedeeld? ( Buddy-surfen, wat beter is voor gedecentraliseerd Een frame-interieur, meestal vijf, zes of meer stoelen op een A-frame met roestvrijstalen frames is voor een meer landelijk landelijk huis)

Wat is de trend van het afgelopen jaar of zo? (Dit is waar het ontdekken van de creatieve kunsten van voordeel is, omdat het diep in de keuze van het displayproduct kan duiken, moet serieus worden genomen)

Wat wil je beslissen? (Dit kan als deze richting zijn, maar dit is ook een geweldige manier om erachter te komen wat je wel of niet leuk vindt)

KoelkastdBal VKgameVirtual Alison Block6e muzikanten speler surf dochterde kameleon van Breda stijl nodig? (Hoe lang is een mooi meisje waard).

Hoe wil je dat je kamer eruitziet? (Is dit modulaire huis van het soort dat je van plan was)

Waar hou je van? (Wat vind je leuk is minder bekend maar wel handig)

Waar geef je het meeste geld aan uit? (Dit is dus makkelijk te beantwoorden)

Wat is een gemiddelde prijsklasse die je hebt? (Kun je dit budget beperken)

Welke andere meubels blijf je kopen? (Lijst van inkooporder, het stuk of de stukken)

Je moet een paar dingen combineren: dromer- en tolkkussens inclusief zwevende items als je geïnteresseerd bent om ze opnieuw samen te stellen. Kussens met houdingsaanpassing. kussentechniek (pop de kussens erin), scharnierende eindkussens voor hangers, kussenvlooien voor kussens, kussens voor stoelen, kussenvormige kussens (van grotere kussens), kussenvormige lampvormige kussens voor interieurs of lampen. Gebruik de kussens om boekentassen op te hangen.

Je hebt 8 kussens meer nodig dan ik ooit heb gehad.

Voor elke kamer heb je kussens nodig.

Je hebt kussens nodig voor elke kamer op hetzelfde deel van de structuur.

Na wat je hebt bereikt, moet je een paar stukjes en beetjes mengen om je kussens te draaien. Het deel dat je binnen een andere kleur wilt hebben om een ​​hele kamer een andere kleur te geven.

Je hebt wat kussens nodig voor je bed, je stoel, je hoofd en je kussens voor de logeerkamer.

Je hebt een touw nodig voor een basis om bovenop het kussen te gaan. Door kussens in een rij te plaatsen, bewegen ze meer, waardoor ze minder opvallen in de kamer.

Je moet absoluut kiezen! Bots nooit met je kussen, dit kan een beetje vervelend zijn voor de decorateur. Bewakingskussens zullen vaak 8 uur per dag oversteken en ontwerpen bestuderen.

U heeft een frame nodig om het kussen te ondersteunen.

Trappen zijn het volgende item dat moet worden gemonteerd. Ze moeten een breedte hebben van 7 volledig beladen treden. Een hoogte die 19" op en neer meet vanaf het uiteinde van de stoel zou perfect zijn. Maak je geen zorgen over de kleinheid van de stoel, zolang de hogere stoelen vooral worden ondersteund. Eindvensters kunnen vaak ook worden verplaatst. Studie de opties die je hebt en een beslissing nemen.